Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Spaans - Spaanse Tv Online
Bloomberg Español
Bloomberg Español
http://www.bloomberg.com/esp/products/live_btv.html

Canal Sur
Canal Sur
http://www.bloomberg.com/esp/products/live_btv.html

Teletexto Tve
Teletexto tve
http://www.rtve.es/tve/teletexto/index.html

Gerelateerd
 • Microsoft verbetert Android-lockscreen
  AMSTERDAM - De verbazing was groot toen Microsoft afgelopen jaar een startscherm voor het door Google gemaakte Android lanceerde. De Next Lock Screen is inmiddels aanbeland bij versie 2.0 en Microsoft heeft het nodige verbeterd aan de 'app'.
 • 'Lierse haalt gewezen Spaanse international'
  'Lierse haalt gewezen Spaanse international' - VoetbalNieuws.be
 • 17/03 cursus Spaans (Maastricht)
  Tijdlijn: De Statenverkiezingen 2015 in kaart;Limburg: Gehakt van de Duitse snelwegtaks;Limburg: Juiste man op het verkeerde moment;Limburg: RECONSTRUCTIE Zoektocht naar de moskee van Umm; Binnenland: Volkspartij met lijstduwer Van Rey komt op;Binnenland: ANP-prognose: VVD blijft nipt de grootste;Binnenland: PvdA krijgt klap in Groningen;Buitenland: Britten waarschuwen voor 'vuile wolk';Binnenland: D66 krijgt kwart van stemmen in Utrecht;Binnenland: Rutte verwacht rit te kunnen uitzitten;Binnenland: PVV grootste in Almere;Binnenland: VVD weer nipt de grootste;Binnenland: VVD en D66 streven PvdA voorbij in Den Haag;Tijdlijn: De Statenverkiezingen 2015 in kaart;
 • Spaans koningspaar op staatsbezoek in Mexico (fotoserie)
  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia zijn zondagavond aangekomen op het vliegveld van Mexico-stad voor een een staatsbezoek aan Mexico.
 • Opvolger 'Walrus' wellicht uit Nederland
  Damen Shipyards Group en het Zweedse Saab willen samen de opvolger van de Walrus-onderzeeboten van de Koninklijke Marine ontwikkelen en bouwen.
 • Spaans rukt op als tweede taal onder Amerikanen
  LOS ANGELES - Steeds meer Amerikanen zijn tweetalig. Los Angeles, aan de westkust, scoort het hoogst met tweetalige inwoners: de helft van de 18- tot 34-jarigen spreekt Engels en Spaans.
 • Groen: 'Geen stemming is gemiste kans' - De Standaard
  In het federaal parlement komt er geen stemming over het Europese bailoutakkoord met Griekenland. Oppositiepartij Groen had daarom gevraagd, nadat de Spaan...
 • Stoomcursus Spaans voor leerlingen Agnetendal
  Een dertigtal leerlingen uit de eerste graad van het Instituut Agnetendal in Peer volgden tijdens het tweede trimester een stoomcursus Spaans.